Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα ΑΝΤΙΟ στο Γ. Πανακάκη - Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων



Χτες το βράδυ, ο καβαλάρης ένα παλληκάρι με τα μαύρα, έκανε βόλτα στα στενά της γειτονιάς σου. Τον γνώρισα, τον κέρασα ρακή για να του δώσω το χρόνο να το ξανασκεφτεί. Μου είπε ότι σε λίγο θα περάσει από το σπίτι σου.
Γιώργο Πανακάκη, αγαπημένε μου Γιώργο, ήθελα να έρθω να στο πω, αλλά πιστεύω ότι είχες ετοιμάσει το σώμα, την ψυχή, τα  όνειρα, τον παλμό σου για έναν άλλο κόσμο πιο φωτεινό από ‘δω, πιο αγαπητό στους μερακλήδες. Εκεί που η αγάπη είναι απλόχερη χωρίς εγωισμούς, χωρίς πρέπει και γιατί.
Το πάθος σου για την Κρήτη, για τις αξίες, η ήσυχη δύναμή σου, η αφοσίωσή σου θεμέλια αρχοντικά, ήσουν πάντα εκεί φρουρός και στα δύσκολα και στα εύκολα.
Ο Γιώργος Πανακάκης, ήταν ακούραστος εργάτης της παράδοσης. Πρόσφερε με το δικό του τρόπο και χαρακτήρα ό,τι καλύτερο είχε στην ψυχή του για να μείνει τόσα χρόνια ο σύλλογος ανοιχτός.
Τον αγαπήσαμε για την καθάρια ψυχή του, το ρητορικό λόγο του, την ανθρωπιά του, την ευγένεια που είχε κρυμμένη μέσα του. Αν μπορούσες να τον αφουγκραστείς αληθινά, τότε τον καταλάβαινες. Ήθελε το χρόνο του για να ξεδιπλώσει τα συναισθήματά του.
Γραμματή, Μαρία, Μανώλη, ο Γιώργος Πανακάκης θα είναι πάντα εκεί για να σας στέλνει την αγάπη του, το χάδι του και στις χαρές και στις λύπες σας.

Καλό ταξίδι από την Ένωση Κρητών Βριλησσίων

Σ’ ευχαριστούμε για όλα αυτά που κατέθεσες στο Σύλλογό μας

Μέχρι να κάνει μια στροφή ο δείκτης στο ρολόι,
μπορεί ν’ αλλάξει η χαρά να γίνει μοιρολόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου